Fenalår

SPEKEMAT PÅ GAMMELT VIS

Våre produkter

Tydals spekepølse, spekepølse av lam, samt elgspekepølse er noen av de mest populære produktene. Vi har også fenalår og pinnekjøtt av lam, og tørkakjøtt av elg. Vi leverer også andre produkter etter forespørsel og bestilling.

Under finner du en liste over noen utvalgte bestselgere.

 

Fenalår

Med hjerte for smak

Tydals Spekepølse

Kvann er kommuneblomsten i Tydal, og med inspirasjon i denne viltvoksende urten laget vi en spekepølse av kun storfekjøtt, og med en særegen og spesiell smak.

Fra gammel tid er kvann kjent for sin bruk både som medisin og i matlaging.

Nå i nyere tid brukes den til krydder i mat, til dram og selges i helsekost som eleksir .

Fenalår

NATURLIG KVALITET

Spekepølse av elg

Spekepølsen av elg er ei oppskrift etter Ol- Johansa som før bodde på Hilmo øvre.

Oppskriften er omgjort til dagens standard med mindre fett og uten en ” en halv flaske brennevin av egen avl”. Dette er blitt etter kunders utsagn en ekte og god gammeldags spekepølse.
Når du smaker på denne elgpølsen kjenner du at det virkelig er elgkjøtt den er laget av.

MED SANS FOR SMAK

Spekepølse av lam

Ei mild og god spekepølse med einebær. Dette er ett produkt du sjelden får tak i som kun er laget av lammekjøtt. Her kjenner du den gode lammesmaken, uten for mye annen smak.

Denne pølseoppskriften ble til etter forespørsel fra trofaste kunder.

Fenalår

EN SJELDEN OPPLEVELSE

Fenalår

Håndplukkede lammelår som er tørrsalta, modna og tørka i stabbur. Med lite salt og lang modning blir disse fenalårene saftige og smakfulle og en opplevelse av de sjeldne.

Kvalitet og smaK

Tørka kjøtt av elg

Her kjennes elgkjøttsmaken uten for mye salt. Vi bruker kun de fineste bitene til tørking og dette blir ett eksklusivt produkt fra Tydalskjøtt. Finnes i begrensede mengder i løpet av året.

Brukes som tursnacks i sekken, til foretter ved selskap, i wraps og lefser og i salater. Ellers til og kose seg med i lag med god drikke.